Monday, March 9, 2015

NUFFNANG MUST HATE ME SOOO MUCH

Assalamualaikum..


Huh! 
First thing is always hard right??

Selepas beberapa lama aku tak tengok bendalah ni, tetiba je Nuffnang Ads kat atas tu tak appear dengan betulnya. Tak tahu la, maybe da mogok kot sebab da lama takde orang jenguk blog ni, even tuan tanah pun da lupa ada blog sendiri.

So, aku try retrieve balik code dan semua details yang dulu-dulu aku letak. Still tak jadi jugak. Aku agak sebab aku dah privatekan blog ni da lebih 6 bulan kot. Takpela kan, nak buat macam mana, orang dah halau kita.. Hahaha. Btw, okay la takpe. Aku redha, lagipun sen-sen aku x banyak punnn mcam blogger lain. Akak x famous dikk..

.
Okay la tu, dalam aku redha dah x der nuffnang ads kat blog, otak ni masih lagi aktif mencari sebab musabab dia x nak appear leklok kat page aku ni.  (Sel-sel otak masih berhubung gituuu :0 )


Okay la dulu, 
Post 'comeback' ni kira okay la. 3 perenggan. 

Esok nak outstation dah, x sampai sebulan ak kawen da kena tinggal pondok berteduh yang masih tunggang langgang dan yang penting macamna aku nak convince orang yang berkongsi hidup dengan aku beberapa minggu ni untuk bertahan duduk seorang diri di pondok itu selama 10 HARI ketiadaan aku yang cinonet ni..x boleh nak describe perasaan akak ni. Nak sedih ke, nak stress ke, nak nangis ke, nak ape...

Nangis dalam hati


*esok aku rasa aku tulis lagi sebab bosan kan travel sorang-sorang. Maybe share gambo kawen ke..**

...to be continuee gituuu....



68per365.