Tuesday, September 20, 2011

yang mana satu idaman kalbu???

assalamualaikum...
hari  ni nak bebel laju-laju..taip cepat-cepat....
sebab lepas ni ada kelas...so nak buat long story telling tp kena taip laju-laju...
semalam aku pergi jalan-jalan bagai sebab nak cari kasut tuk pergi kelas....perasaan macam x pernah nak ada kasut sebelum ni..berkobar-kobar giler..dari satu kedai k satu kedai....susah betul nak jumpa yg berkenan...akhirnya, jumpa jugak....ada 2 pilihan..memang pening la nak pikir...ala-ala pikir masalah negara...d
aku pun malas nak membebel dekat sini so, tayangkan gambar je la..=p

 mula-mula jumpa dan tersangat gumbira...cun giler sampai teruja uja tak boleh nak cakap....cantik sangat dan sangat stylo aku rasa...bila aku pakaila....*alololo...perasan...booooo...*
 lepas tu, da decide memang terjatuh cinta giler dengan kaler ni....rasa nak pakai terus je...
tapi di sebabkan rasa tamak yang melampau, aku jalan lagi pergi Dr Cardin punyer butik.....then..
tararaa....jumpa yg ni...
 tetiba aku terus jer jadi insan dalam dilema...memang tamak....awal-awal nak angkat dua terus..siap merayu-rayu mintak pandangan dari ehem-ehem....tamak punyer pasal aku pun beli yg ini....
 bila puas ditimbang balik....sah la yg ini paling selesa untuk dipakai....finally, ini yg jadi pilihan kalbu....
...masa nak balik tetiba terfikir macam akulah manusia paling rugi sebab tak ambik yg awal-awl tadi....
terus menanam azam dalam diri...next week akan ku beli kasut yg satu tu....
upset la kan....kasut cantekkkk,..terlepas...

p//ss~ rasa nak suh friends kat FB 2 vote jer kasut mana yg ok...huhuhu...
k la....nak pergi kelas.....