Tuesday, April 5, 2011

hari sedih sedunia...

assalamualaikum...


lama x jumpa an??
lama x bersua an??
actually I busy giler sampai x sempat nak belek pape kat sini..
dunia blog da la dilupakan...bukan untuk selamanya,..=p


before that, congratulations to my feveret actor: SAM..
teruja giler bila I tengok u dapat anugerah tu..rasa nak melompat-lompat jer...=)
tapi sebenarnya hari ni aku ada cerita sedih yang berlaku sampai air mata aku keluar tanpa henti..bagai hujan di musim tengkujuh...bayangkan gelang tangan emas kepunyaan maa aku yang aku pakai hilang....langsung aku tak sedar mana aku letak benda tu sampai pening kepala aku mana nak cari dan nak ingat balik mana aku tercicir benda tu.... ak tak nak cerita lebih-lebih sebab benda tu da memang x jumpa dan maa aku pun, biasa la: dengan x der sedikit pun perasaan marah, membuatkan aku lagi rasa serba salah..dia pulak yang pujuk aku...huhuhu...takpe la..aku akan ganti nanti dengan bendA  yang lebih bernilai dari ni...bak kata maa aku: da x der rezeki dan mungkin rezeki kita akan sampai nanti...huhuhu..ni la dugaan yg aku rasa berat jugak nak fikir...n benda macam ni first time jadik kat aku...lagi difikir lagi sedih rasanya...
sedih...-.-'..~ 


p/ss: sebenarnya ni minggu study week...so, totally busy...dengan nak hantar journal wildlife n study x start secara formal lagi...first paper German n last IE on 21st April....
so, jangan jeles sebab I habis exam awal dari korang..=)

No comments:

Post a Comment