Tuesday, April 19, 2011

"........."...='(

it's noT ME ok...stop point your finger towards me....
='(
='(
='(
='(
='(
='(
='(
wahai hati....
BERTAHANLAH..
untuk menghabiskan sisa-sisa hidup yang x selesa di sini...
melalui detik-detik yang janggal ini..
perasaan yang x indah ini..
wahai hati...BERTAHANLAH....='(

....Saya x suka orang yang bejet n perasan dia bagus....=(

p//ss: jangan ingat kita jer betul...sometimes kena terima opinion orang lain.... 

Thursday, April 7, 2011

demam..

assalamualaikum...


sungguh saya x larat...even nak senyum pun x larat...ini kan pula mahu bercakap..
bercampur baur segala perasaan...semangat yang tinggi untuk mengawal stress di hati..
dengan keadaan yang begini...di saat genting begini,,,
terleka sebentar dengan kesihatan diri...sehingga membawa kesan di saat-saat akhir...
di saat banyak lagi chapter yang still berbaki...


DEMAM...
orang kata bila makan ubat nanti baik la...tapi aku jenis orang yang susa nak recover..bila da demam..semua jadi lemah...tak larat nak buat pape..cuma kali ini masa tak sesuai untuk demam..masa yang x patut untuk sakit...bnyak lagi subjek belum cover untuk final...berapa hari lagi yang berbaki yang aku ada...aku redha ... mungkin ini ujian untuk aku sebelum berjuang di final nanti...
aku cuma rindu..keadaan dan suasana di mana bila aku demam, si ibu ada di sisi...menemani jiwa yg gundah gulana..memberi semngat...sungguh aku rindu..wajah ibu yang bisa menenangkan hati aku.....



oh antibody...kuatlah anda!!!perlu  recover cepat2...nak berjuang untuk final sayang...='(

p/ss: to all people around, I dont have any intents kalo saya x bercakap n bertegur sapa dengan uollss..even I x senyum pun...it doesnt mean anything...I juz x larat n let me be....
n thanks for your understanding....

Tuesday, April 5, 2011

hari sedih sedunia...

assalamualaikum...


lama x jumpa an??
lama x bersua an??
actually I busy giler sampai x sempat nak belek pape kat sini..
dunia blog da la dilupakan...bukan untuk selamanya,..=p


before that, congratulations to my feveret actor: SAM..
teruja giler bila I tengok u dapat anugerah tu..rasa nak melompat-lompat jer...=)
tapi sebenarnya hari ni aku ada cerita sedih yang berlaku sampai air mata aku keluar tanpa henti..bagai hujan di musim tengkujuh...bayangkan gelang tangan emas kepunyaan maa aku yang aku pakai hilang....langsung aku tak sedar mana aku letak benda tu sampai pening kepala aku mana nak cari dan nak ingat balik mana aku tercicir benda tu.... ak tak nak cerita lebih-lebih sebab benda tu da memang x jumpa dan maa aku pun, biasa la: dengan x der sedikit pun perasaan marah, membuatkan aku lagi rasa serba salah..dia pulak yang pujuk aku...huhuhu...takpe la..aku akan ganti nanti dengan bendA  yang lebih bernilai dari ni...bak kata maa aku: da x der rezeki dan mungkin rezeki kita akan sampai nanti...huhuhu..ni la dugaan yg aku rasa berat jugak nak fikir...n benda macam ni first time jadik kat aku...lagi difikir lagi sedih rasanya...
sedih...-.-'..~ 


p/ss: sebenarnya ni minggu study week...so, totally busy...dengan nak hantar journal wildlife n study x start secara formal lagi...first paper German n last IE on 21st April....
so, jangan jeles sebab I habis exam awal dari korang..=)