Wednesday, February 23, 2011

MerApu MERABAN!!!

assalamualaikum...


petang-petang seorang student macam aku ni, biasala.kalau x tido.melepak atas katil jer...student macam aku 0k..=p
bukan student yang berwawasan yang involve macam-macam aktiviti dekat universiti ni..ramai k student macam aku???cepat angkat tangan!!!
ok, fine!!
*
*
*
*
tahniah n terima kasih kerana telah berjaya menghabiskan intro aku yang berjela-jela n yang ntah pape tu..
sebenarnya aku nak gitaw korang semua minggu ni minggu yang paling x best...(macam korang kisah kan???)..teeeeeeeeeettt...
sebabnya banyak test yang memang killer..pagi tadi merupakan  last test untuk kitaorang minggu ni..jumpa lagi 2 test next week..bila di fikirkan balik,susahnya hidup seorang pelajar yang macam aku ni...perhatian yer..YANG MACAM AKU!!!(marah..=p)
korang perasan x blog aku berubah??perasan x?
mesti x sure kan sebab blog aku x femes macam abg zack 2..awww..abg gitu..=p
saje nak lari tema sket...tema pun ada kaki jugak nak lari taw...=)
pe yang penting,esop lepas kelas pagi, gua choww balik rumah..tenangkan hati n pulihkan jiwa raga bagai trafik jam kul 8 pagi....pe la yang ko pikirkan ienna sampai jam macam tu skali..
da maghrib la uollsss..i nak pergi ....pergi mandi la...=p
k, till then!!
~choww~
p//sss: try usha blogshop ni...shawl dia sangat gojes ngan harga yg mampu di tampung oleh student yg x der income macam aku ni...=)

No comments:

Post a Comment