Sunday, December 19, 2010

duty hari ini..=p



errr..tetiba rasa nak menulis...
tapi x taw nak meraban ape..
oh ya..hari ni sepatutnya ak da pergi daftar hostel...
n maybe esok kelas da start..maybe k...


tp biasanya 1st week ni bincang sal outline subjek jer..
ni la 1st time ak rasa cuti sem aku x cukup...memang before ni x cukup...tp ni la paling singkat..ngam2 sebulan...huhuhu...tolak rayer semua...x sampai pun sebulan...mana nk buat SIEP ag..
biar pun aku x buat lagi...
teruk x??
cuti da habis...tp bnda yg patut buat 10 hari masa cuti x buat2 lagi...uhuhuhu....


ok....hari ni, di mana kawan2 aku sibuk mengangkat barang dari stor, kemas bilik...keluar makan ngan kawan2 kat hostel..ak still lagi lepak2 kat umah..
pagi..pergi teman adik aku tukar ic baru...
balik...makan lunch yg org da masak...
n then...tdow..
petang..plak, lepak2 tengok tv, borak2....
malamnya...aku nonton sehati berdansa...=p
chumill nya LISA ni..nyumnyum...macam aiskrim strawberi je aku tengok...eh!!
silap2...macam buah kiwi la...dia pakai dress hijau malam ni..
bila la slim macam dia 2..=p
pepun tahniah tuk pasangan razif...dapat kondo sebijik...honeymoon kat Bali lagi...ayoyoyo..
beskan..=p
aku sungguh jeles..but they deserve it ok!!


terpikir gak macam cuak jer daftar lambat...aku pun belum decide lagi bila nak balik hostel...
malas sangat2..=(
teruk kan??? tp kalo anda di tempat saya baru anda tahu betapa x besnya tinggal kat hostel....
hari2 kena jalan cari makan..makan kat kedai....huhuhu...2 yang paling malas....
kadang2 rasa x der privasi..ye la..nak cakap hal2 rahsia n sulit sket kena cari tempat sesuai...pas 2 kalo nak berdating dalam telefon pun, kena jaga2 jugak..bukan aper..takut ganggu orang nak tidow k, orang nak study k...kalo dok sorang2..haaa..suka hati la nak wat per....kalo dalam bilik tu 2 org jer ok lagi...tp 4..macam ramai kan...
tp kata org..alah bisa tegal biasa...idakyer....
hehhehe...ntah pape da aku merapu...


p/ss: hari ni besday syafiq...tp dia jauh kat UK...papen..happy besday bro...friends till end...
@@@hope menjadi la ngan tasya.@@@=p
~ gimme time 2 stay at home~

ok..till then...nite...=)

Tuesday, December 14, 2010

bila malam menjelma....

eh eh..malam k???
da pagi sebenarnya...=p
sy tak taw nak buat ape...semua benda malas nak buat...
tahniah kepada semua blogger yg rajin hupdate blog diorg....
sy jeles sebenarnya..
cuti ni korang buat pe???
saya juz nak bgtaw....
saya bnyak buat aktiviti menghabiskan duit...
saya pergi sana sini...
pergi cameron, pergi picnic kat PD...pergi swimming..pergi shopim...
dating jer x,...baik kan....ngeeee..=p
semua bnda yg saya buat ni...nak peram dulu...nanti sy hupdate ea,..
bukan nak hupdate ape pun....update pic jer...ngeee...
biasa la...org gila bergambar..=p


tunggu entry terperam sy ea...
itu sajer....
mengarut mengaban di pagi hari...
p/s : rabu shopping shawl baru..jumjum!!!

Thursday, December 2, 2010

hati ini...

hatiku terasa sayu dan pilu..
terasa seperti hati ini hancur berkeping-keping..
di saat air mata mengalir..\
terasa remdahnya diri ini di sisiMU...


Sesungguhnya Syurga Itu Mahal, Maka Belilah Ia Dengan Harga Mujahadahmu!!


sungguh berbekas prasa ini dalam hati aku..
mungkin anda juga...insyaINSYAALLAH...