Friday, June 25, 2010

saya, kamera, posing n snap!!!!



gila bergambar..








ayat yg slalu my sis ungkapkan bila ak da mereng berposing untuk snap gambar ak sendiri..ak taw dia jeles..hahaha....maklumla muka ak ni x fotogenik..nak tunggu org datang amek gmbar jgan harap la...ak sendiri la yg kna amek gambar aku..huahuahua...bila zaman da maju..semua bnda da berteknologi, senang la kerja org yg gila brgambar cam aku ni..hahaha..^^
kemana je aku pergi mesti ada kamera digital ak kat dalam beg..kalo stakat nak amek gambar ak jer..pakai nset pn da habis lawa..(perasan..nak gtaw nset caggih or ak perasan lawa...) hahaha..
n my sis always menyampah bila dia tengok ak amek gambar kat cermin..nak2 cermin besar kat dalam toilet..hahaha...ak nak show readers betapa ak ni gila snap gambar sendiri...available kat sini je taw...hahaha..=.-


...mari saksikan....

buat2 juling...


pose lpas bngun tidow..

x der kerja..^^


bermula cerita gambar di toilet...=p

buruk perangai...

buruk...buruk...

 da mlas da nak upload gnbar x senonoh ak ni....

kamera..walau buruk..teman ak bawa ke mana2 utk berpose..hahahaha..



to all..selamat menjadi fotographer untk diri anda sendiri...^^

gud lakk!!!


No comments:

Post a Comment