Friday, June 18, 2010

gaya membuang air besar..=p





gelagat si kecik ilham..=p

masa ak ngah syok melayan perasaan didalam bilik, tetiba, tok tok tok...
(ada org ketuk pintu) n then gedebum bang bang ( da marah ni)..

dengarla..."cik naa cepat ciap, umi kata nak pegi makan...buka pintu cepat..iham nak macuk.."
i said:"okok..jap2..da siap"..memang da pakai elok pun..tinggal pakai tdung je..2pun men masuk je..
n then dia turun kat bawah..after that,ak pn turun..kucari ilham..mane bdak ni..
"ilham oo iham...mana ham"
n he said: "iham x der...dia pesan jgan dtg kat tempat dia"..rupanya, dia kat celah almari..n then ak da masak la ngan dia..cmfirm ngah berak..

"ilham kalo berak x kan depan khalayak, of course in pampers, but mesti kat bawah meja,tepi almari, di balik pintu n mcm2 tempat yg sukar org nak nampak dia"
ak saje la nak usik dia..."meh cik na tengok"..
n dia cakap.."jgan datang sini.."
ak tnya, nape? dia cakap x der pape..saje nak men kat celah almari..
ak saje cakap: ilham berak ea??
he said: x la, iham kentut je.. (ngan muka meneran)=p n sambung ag, cik naa pegila sana, ni tempat ilham..
n ak pun snap la gambar dia,..hahaha..jahat x mak sedara macam ak?=p
 tempat persembunyian ilham
antara almari n sofa..


hahaha..=p n paling bes, lambat jgak la kuar mkan sebab tnggu dia habiskan hajat dia..-p
2 la bdak2..^^


ngah berak ni...=p..jgan usik..

p/s: ak pun teringin nak tnya maa ak mcmn ragam ak masa nak membuang time kecik2 dulu...=)
n 1 more thing, ilham x kan pernah mengaku kalo dia berak..=p




2 comments:

  1. hahahahaha...
    cute la gaya anak sedare awk berak....
    port baik pnye dy crik...=p

    ReplyDelete