Monday, May 24, 2010

weight gain^^

tak suka gemuk...** 2 ayat yg semua org taw...semua org x nak kelihatan gemuk..maklumla..ak kalo cuti n have noting to do, berat bdan akan bertambah...huhuhu...=p pepun, ak kna wat sumtim or little bit works..=p

ummm..sebenarnya pe yg aku nak tulis ai ni memang pasal GEMUK...aku terpikir adakah aku da tersalah cakap sumtim kat anak sedara ak till he make me feel ......(gulp)....
ok, mcmni, pg semalam kitorg ngah breakfast..tetiba aku rasa n terperasan yg he become a little bit chubby...n ak pun ckapla...

                   "eh, abg da gemuk skrg...br jer cik naa x tengok brape bulan...dia terus tersenyap...n then, he keep quite till finish his breakfast..ak da pelik...sumtim wrong k????

n pg td ak masuk bilik dia nak amek brg n then ak ternampak kat dinding dia tampal kertas yg berbunyi..."when I eat, I feel like a failure"...ak terkejut la...n then,terpikir..ak salah cakap k?? huhuhu..ntahla..ak malas nak stalker lbih2 bilik dia...agpun, pg2 ni, he went to school..hahaha....^^pepun, abg sowri taw kalo cik naa salah cakap or cik naa buat  abg terasa..pepun, cik na pun gemuk jgak..kita slim 2gether k...6ti cik naa blanja ice skating kat sunway je...hehehe^^,...

..x der la gemuk sngat...both of us^^

gemuk pun tkpe...baju besar pn da bnyak kat pasaran skrg...hihihi...=p

 even fat, still we loving them..^^



^^sowri to my hero if I said sumthim that hurt u..=.=^^



nampak cam cik naa yg chubby...^^

2 comments:

  1. hahaha...pe yg kiutnya?? juz ase bersalah kat nephw jer...huhuhu...

    ReplyDelete