Tuesday, May 4, 2010

kemassssss.....=.=

tension2 abes jawab exam..ni la masa yang aku tngu2...bkan ak jer...org len pun...huhuhu....MENGEMAS!!!!!~bnyak ngat barang ak....macamn nak kemas ni????bilik da macam kapal pecah da...huhuhu...x taw nak start n mula dari mana...ape yg kna wat balik...ape yang patut tinggal.pe yg nak di buang...ape yg kna simpan...nota plak...ummmm,,nak buang k simpan tuk junior...junior???hahaha...ase cam x caye jer sem depan ada junior..hahaha...ak automatik la senior...ummm, org kata kalo da jadi senior ni, kena behave sket...maklumla,..da ada adik..huhuhu...ummm.sebut sal kemas barang ni...x sampai 2 jam pun sebenarnya ak  siap da kemas...nak bliknya khamis,.ari ni selasa(*malam*)...bley la 2 kemas sket2....aku n syifa sibuk kemas barang....n alhamdulillah....semua da beres~~
bila da beres ni, pe ak nak buat pas ni tuk ilangkan boring??? try bagi idea...tengok movie????kuar makan angin???pegi shopim???mana 1???duit da pokai skrg~~huhuhu...biasala, sem pn da habis..nak mntak ngan maa abah????huhuhu...malu....:~..ngeh3..dop je la kat bilik...on9...facebook. skype. lg???ummmm..stalker fb org la....hahahaa...so, korang...jaga2~~

 meh kita tengok n rasa feel org mengemas ni..=p

 uisshhh..nape mulut 2??marah sape ea...
ok...jom berkemas~~ 

 tengokla bilik kitorg..huhuhu...kesian si syifa kena diri lipat ken..=p




















online jap...ada mesej masuk....
                
                                      
men2 la plak...ilangkan tension..kononnya nak amek gambar kenangan terakhir la....hahaha....
**selipar pink 2 dapat free..malula plak..disebabkan x amek bnyak gambar yg kiut2....ni je la yg ada...so, publish la gambar ni...huahuahua...selipar pink ku...dapat free 2~~ 



**ni semua barang yang aku da asingkn tuk ditinggalkan n bawa balik....

tara!!!!da siap semua..bley titow ngan lena la lepas ni..huhuhu...=.=
p/sss: to all my beloved friends....cepat2 kemas barang korang sebelum rasa malas datang!!!


2 comments:

  1. wah bilik yang sgt kemas n best...all those teddies..sgt cute cam ienna...haha

    ReplyDelete
  2. huahuahua....bilik kena kemas!!!thanks tuk pujian 2...hahaha..

    ReplyDelete