Tuesday, May 25, 2010

GD^^

alkisah akibat x taw nak buat ape masa cuti ni kan~~ 
terhasillah coretan yg bermakna bg ak tp x taw ;la org len^^

@@@mesti semua org kenal kan diorg ni...band yg paling ak minat..yg  len pun minat gak mcam ft island, go girl, dbsk, super junior n etc...but I really adore them...^^
""diorg ni sbnarnya bkan asal dari grup yg sama...dae sung n GD yg mula2 form grup..nama len tp ak da lupa...dae sung vokalis n GD sbg leader...pas2, masuk la TOP...top ni dulu b4 join 2 org ni,dia underground rapper...ntah taun bila nya dirg ni brgabung...jadila BIG BANG....lagu 1st yg ak dngar terus tangkap cintan mestila lagu "LIE"...n I keep fllow them until  now...memang besss^^






BIG BANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!







=.=,,,,,,G-DRAGON!!!
^^GD??? it means...G-DARGON....ape ni???org k?bnda?brand?or????
kukuku..gd here means g-dragon from big bang....hahhaha...knape la aku sngat2 minat n adore him??? but I like all of them...BIG BANG IS BACK!!!~dae sung.TOP.tae yung, seung ri....hahaha..fan of big bang..

G-DRAGON~
he's very cute, stylish n hv a nice voice^^ how can sumone be soo freakin hot like him????hahaha...also his silly face make me feels..ummmmm^^..=.=
he so funny, always smile n maintain cool=p

cute rite???
**dae sung, seung ri, g-dragon, Top, tae yung**
^^big bang^^

~ G-DRAGON~
;p/s:kalo nak taw, gd ni suka pakai sluar kaler purple...^^

ak nak pakwe macam dia...ada k? perfect k dia??
hahaha..citer sal future husband, ak nak suami yg ada ciri2 macam adam...=p but i'm juz wondering...ada k?? susa nak cari mcam watak dia...but I WILL FIND IT...tp doakan la ak x jadi cam maya...cantik cam dia nak la...sekurang kurangnya SLIM macam dia pn da kira ok...hehehe...dapat anak lak kiut cam mia sara 2...amani la...^^

nak SLIM macam lisa..

AND

sweet  mcm amani ni ha*^^


tp ari 2, ak da terbaca kat paper...small title/news...

"watak adam dalam adamaya  HANYA watak antagonis lelaki melayu"
so?nak kata pe ag???2 pendapat individu la kan..hahaha..
betul la 2 kot...adam perfect ngat dalam citer 2..
pepun, keep  praying for the good match..=p


da melalut sampai ke mana da sy ni..da ngantuk ni...I think its better to stop before I write the other nonsense things....hahahaha..=.= 









nite semua..don't forget to close da window k..^^..









3 comments:

  1. ala...lupa nak link ngan lagu n show diorg yg memang bess....malas nak edit blik^^

    ReplyDelete
  2. lol , i heart GD sooooo much !!!~

    ReplyDelete