Tuesday, March 2, 2010

anna, ienna, fatin~~

walaupn esok ak ada test kimia n x start study lg 6 chapter yg akan masuk test esop...tgan ak gatal jer nak mencoret pape tentang anna n fatin...
hahaha...2 org ni memng kepoh...kepoh habis!!!tp ok la....slalu hepi...nak marah org pn still maintain bising ag...even dalam hati da nak meletup!!!pompompom!!!!!
 anna n fatin...masa sem 1 ari 2 ak x suka sngat dengar korg kepoh n gelak...tp bila lam2 da knal...jd da biasa n skrg kalo korg senyap da x bes pg kelas..
tambah2 skrang ni...
sekarang ni mood ak nak g kelas=0...
x taw la knape...huhuhu...mgkin ak nak rawat hati ak dulu (ada luka k????asenya x der kot..)=p

mgkin jgak ak nak persiapkan diri ak dgan segala cabaran n dugaan ataupn pape kemungkinan yg akan brlaku antara ak n kawan2...
dulu ak memang x ley nak survive kalo x der kwan...2 masa sek dulu...even nak g toilet pn kna berdua..nak g makan kt kantin ag la...hahaha...
tp bila da dewasa macam ni...macam bnyak bnda jer yg kita kna lakukan sorang2...x pun, memang memerlukan masa untk alone....=.=
papepn..ak ni rasa x bes la nakg kelas!!
x dop semangat..ntahla knape...
korang ber2...tolong jawabkan....

 mesti da yg pelik knape ak cerita pasal bdak 2 org ni....
pasal ak nak tnjuk gambar ak n diorang pakai bju pink!!!!!HAHAHA....=p



gurls in PINK!!
~aku, fatin n anna...~ 
lokasi: IPKB
"sebenarnya ak yg nak dop kat tngah...tp fatin sibuk jer nak berebut ngan ak*
p/s: bahu sebelah kanan ak nampak besar la wei...mybe sebab beg ak kalor light ngat kot~
x pasal2 ak nampak pendek sebab bongkokkan bdan nak dekat ngan fatin...huhuhu..
fatin: muka nampak gemuk!!
bgus btul!! 



No comments:

Post a Comment